Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Els Mossos d'Esquadra detenen 'in fraganti' un lladre tipus 'teloner' que havia sostret un camió a Martorelles

El detingut, un veí de Canovelles, de nacionalitat espanyola i de 50 anys, acumulava més de 10 antecedents per fets similars, i el jutjat en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Granollers van detenir el passat 22 de juliol un veí de Canovelles, de 50 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte de robatori i furt d’us de vehicle i un delicte de furt. Els fets van tenir lloc la matinada del 22 de juliol al polígon Jordi Camp de Granollers quan un vigilant de seguretat del propi polígon va sentir un fort cop en un dels camions que es trobava aparcat en un pàrquing habilitat pels camioners.

El vigilant davant les sospites que es tractava d’un lladre que intentava obrir un camió es va posar en contacte amb la policia catalana. La dotació que es va desplaçar al lloc dels fets va comprovar com el camió assenyalat pel vigilant tenia la plataforma de descàrrega oberta i a l’ interior i estès al terra havia un home amb la respiració agitada i fent veure que dormia.

Interrogat pels agents va manifestar que descansava al camió el qual era de la seva propietat donat que no tenia domicili. Els agents van fer les comprovacions oportunes i van comprovar que el camió havia estat sostret el cap de setmana del 12 al 14 de Juliol a l’ interior d’una empresa de Martorelles, fet que havia estat denunciat per la empresa propietària.

Al costat del camió sostret havia estacionat un semi-remolc amb plaques estrangeres que presentava quatre tall de grans dimensions a la lona. A l’ interior havia una càrrega de caixes de cartró plenes de pots de sabó d’una coneguda marca comercial que l’home pretenia traspassar al camió sostret per tal de realitzar el trasllat.

Davant les comprovacions fetes pels agents es va procedir a la detenció de l’home, es dóna la circumstància que el detingut ja acumulava més de 10 antecedents per fets similars. El detingut va passar a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia núm.4 de Granollers el passat 23 de juliol, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.

Share