Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Els Mossos d'esquadra denuncien una conductora, veïna de Sant Fost, per avançar uns ciclistes de forma temerària

La dona de 31 anys, i de nacionalitat espanyola, es va negar a declarar a les dependències policials el passat 7 d'agost i ho haurà de fer davant del Jutge.

Mossos d’Esquadra del Sector de Trànsit de Mollet, de la Regió Policial Metropolitana Nord, han denunciat una conductora per un delicte contra la seguretat viària en la seva tipologia de conducció temerària, comès presumptament el passat 6 de juliol. La investigació dels fets es va iniciar a final de juliol, quan els agents van tenir coneixement que en una pàgina d’internet es podia veure la gravació d’un avançament d’un vehicle a un grup de ciclistes en una via de dos sentits, envaint el sentit contrari i posant en greu i concret risc la seguretat dels usuaris de la via, que podria haver provocat un accident de trànsit greu.

 

Segons els agents, la infracció comesa va ser constitutiva d’un delicte de conducció temerària, recollit a l’article 380 del Codi Penal. Aquesta infracció havia estat comesa a la carretera BV-5001, entre els punts quilomètrics 9 i 11, al seu pas pel terme municipal de Sant Fost de Campsentelles.

Les imatges van ser preses des d’una càmera subjectiva que un dels ciclistes portava adossada al casc, i van facilitar la tasca dels agents per tal d’ubicar i localitzar la persona titular del vehicle i qui el conduïa, així com la recerca de testimonis de la greu infracció.

La investigació i les gestions dutes a terme van finalitzar el dimecres 7 d’agost, amb la citació i presa de declaració de la imputada per la conducció temerària, una dona de 31 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Sant Fost de Campsentelles, que es va acollir al seu dret de no declarar en dependències policials. La imputada haurà de comparèixer davant l’autoritat judicial quan sigui requerida a tal efecte.

Share