Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Els Mossos d'esquadra detenen un veí de Mollet com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues i un altre d’ocupació d’immobles

L'home que tenia un requeriment pendent d’ingrés a presó, per part del Jutjat de Granollers, havia plantat 65 testos amb marihuana.

Agents dels Mossos d'esquadra de la comissaria de Mollet del Vallès van detenir, el 19 de setembre passat, un veí de Mollet del Vallès, de 28 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues i un altre d’ocupació d’immobles. L’actuació policial es va iniciar el matí del mateix dia 19 quan el propietari de l’habitatge va demanar la presència dels Mossos d’Esquadra ja que en accedir a un pis de la seva propietat que tenia buit per tal de vendre’l, havia trobat indicis que algú vivia a l’interior.

A més, va descobrir que en una de les habitacions  hi havia una plantació de marihuana. Quan la patrulla va arribar a l’immoble va comprovar que en una habitació hi havia 65 testos amb plantes de marihuana amb una mida aproximada de 70 centímetres. Passats uns minuts, una persona va accedir al pis obrint amb una clau de la seva propietat.

Quan els agents van preguntar que feia al lloc va confessar que feia un any que havia ocupat el pis i que la plantació era de la seva propietat. Els agents van comprovar la documentació de l’home i van veure que tenia un requeriment pendent d’ingrés a presó per part del Jutjat de Granollers.

Imputacions a Bigues i Riells pel cultivar plantes de marihuana

D'altra banda, els mossos de la comissaria de Granollers van imputar el passat 17 de setembre dos homes, un de nacionalitat espanyola i l’altre de nacionalitat marroquina, de 25 i 39 anys d’edat respectivament i veïns de Bigues i Riells, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.
 
La investigació va iniciar-se el passat juliol quan els agents van tenir coneixement que a dos domicilis del mateix carrer de la població de Bigues i Riells s’estaven cultivant plantes de marihuana. Com a resultat de les indagacions els mossos van poder confirmar que realment era així i que no hi havia relació entre els propietaris de les dues plantacions.
 
En un dels casos, després de realitzar la corresponent entrada i perquisició al domicili es van poder intervenir 55 plantes adultes i 36 plantes en procés de creixement. Les plantes es trobaven repartides entre l’exterior i l’interior de l’habitatge. També es van intervenir una balança de precisió i material divers relacionat amb el cultiu de marihuana com llums de sodi, ventiladors, aires condicionats i un dipòsit d‘aigua de rec automàtic.
 
A l’altre domicili es van intervenir 63 plantes de marihuana d’1,60 metres d’alçada repartides entre diverses parts de la casa, el pati posterior i el jardí. Al garatge es va localitzar una caixa de plàstic amb restes de cabdells de marihuana. En aquest darrer cas, a més, es dóna la circumstància que s’havia realitzat una connexió fraudulenta de la llum amb un fanal de la via pública, irregularitat que la companyia de la llum també havia denunciat.
 
Els propietaris de les dues plantacions van quedar imputats per un delicte de salut pública per tràfic de drogues. Cal destacar que tots dos individus tenen antecedents policials, en un dels casos per fets similars

Share