Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Les tempestes d'aigua, vent i llamps provoquen desperfectes a La Llagosta on cau la paret d'una nau industrial

Un jove de Sant Fost desapareix la matinada de dissabte però el localitzen a Mollet unes hores més tard desorientat.

La tempesta d'aigua, vent i llamps de divendres va provocar alguns desperfectes a la La Llagosta. La caiguda d'una paret d'una empresa del polígon, arbres arrencats i alguna zona inundada van ser les incidències més destacades. Tot i això, no cal lamentar cap dany personal. El temporal va fer caure un mur i va fer malbé diverses persianes d'una empresa situada al carrer Doctor Ferran. Una altra nau del carrer Indústria també va patir danys a les persianes de l'entrada.

El vent va aixecar també alguns sostres. Hores d'ara, encara s'estan avaluant els danys provocats per la tempesta al polígon industrial de la Llagosta. L'aigua i el vent també van provocar la caiguda d'arbres al Parc Popular. A d'altres indrets, com ara el carrer de Cadaqués, el temporal va arrencar branques, que van provocar danys a vehicles.

Diversos carrers de la nostra localitat es van inundar, destacant dues zones, la d'accés al cementiri i a l'aparcament de camions per sota de la C-17 i el pas per sota de la línia ferroviària Barcelona-Vic. Sortosament, la Riera Seca no se'n va emportar cap vehicle. Des de la Policia Local es recomana no deixar cap cotxe aparcat a la llera de la Riera, sobretot a la tardor, quan les tempestes són força imprevisibles i fan créixer el seu cabal ràpidament.

D'altra banda, el tram del carrer del Montseny entre els carrers de Girona i de Barcelona es troba parcialment tallat al trànsit de vehicles, des d'ahir diumenge, a causa del trencament d'una canonada d'aigua. Això va provocar també que una part del nostre municipi es quedés momentàniament sense subministrament d'aigua. La canonada es va trencar ahir al voltant de les 14.30 h i s'espera que estigui reparada durant els propers dies.

Pluges al Baix Vallès

La tempesta de divendres al vespre va deixar força pluja al territori baixvallesà. Així a Sant Fost de Campsentelles van caure 18 litres/m2, al barri de Santa Rosa de Mollet 16 i a l'observatori del Pau Vila, a l'Eixample de Parets 14 litres.

Desaparegut a Sant Fost

Cap a les 8 del vespre del passat dissabte va ser localitzat en una zona pròxima al Caprabo de Mollet el jove de 20 anys, de Sant Fost, Albert de la Mata, que havia desaparegut la matinada de dissabte a la zona de la Conreria després de patir un accident de trànsit. Tot sembla indicar que el jove hauria sortit desorientat del vehicle i va passar tota la nit al bosc però no va patir ferides.

Després de ser localitzat el van traslladar a l'Hospital de Granollers per fer-li una revisió. En les tasques de recerca van intervenir la Policia local de Sant Fost, Protecció Civil Sant Fost, Mossos d'esquadra, Policia Municipal de Mollet, Protecció Civil La Llagosta, Vigilants de Martorelles i Bombers de la Generalitat.

Share