Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Un home de 28 anys pateix cremades de segon grau a causa d'un incendi en un habitatge a Mollet del Vallès

8 dotacions dels Bombers de la Generalitat han intervingut en l'incident que s'ha produït a la primera planta d'un edifici al carrer Gaietà Ventalló, 65, de Mollet.

Alertats a les 12.10 hores, aquest diumenge al migdia els Bombers de la Generalitat han treballat en un foc d’habitatge al carrer Gaietà Ventalló número 65 de Mollet del Vallès. Es tracta d’un edifici de quatre plantes i el foc estava localitzat al primer pis. En el moment de l’incendi hi havia una persona al pis afectat, que ha pogut saltar als baixos de l’habitatge. Es tracta d’un home, de 28 anys, que ha patit cremades de segon grau al braç i ha estat evacuat pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital de Mollet. D’altra banda, una trentena de veïns han estat desallotjats de forma preventiva i quatre persones han quedat confinades als seus habitatges.

Segons els Bombers, el foc ha cremat la cuina i un pati de llums. La resta de l’habitatge ha quedat afectat per temperatura i fum, alhora que el fum també ha malmès l’escala del bloc. A hores d’ara, tots els veïns han pogut tornar a casa seva, excepte els del pis afectat.
 
Els Bombers de la Generalitat, que han activat vuit dotacions terrestres, han donat el foc per controlat a les 12.41 hores. En aquests moments, i un cop fetes les tasques de ventilació, revisió i inspecció, els Bombers ja s’han retirat de la zona. Fins al lloc dels fets també s’hi han desplaçat tres patrulles de Mossos d’Esquadra, efectius de la Policia Local i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Share