Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Els Mossos d'Esquadra detenen 'in fraganti' quatre veïns de Montornès que acabaven de robar en una urbanització de Bellaterra

Els lladres, tots de nacionalitat romanesa, vigilaven les cases fent veure que repartien publicitat per les bústies d’una empresa de reformes.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Cerdanyola del Vallès van detenir el passat 22 d’octubre quatre homes de nacionalitat romanesa, d’edats compreses entre els 24 i els 43 anys i veïns de Montornès del Vallès, com a presumptes autors d’un robatori a l’interior d’una casa en una urbanització de Cerdanyola. Els agents van tenir coneixement del fet sobre les 11.30 hores del matí del 22 d’octubre quan la propietària d’una casa d’una urbanització de Bellaterra  els va explicar que algú havia accedit al seu domicili i li havien sostret 500 euros en efectiu.

Els agents van poder comprovar com una de les finestres es trobava forçada i els objectes i calaixos de l’habitació es trobaven regirats. La senyora els va explicar que en el moment del robatori es trobava sola a casa però que no havia vist ni sentit ningú donat que en aquell moment esmorzava al pis inferior de l’habitatge i el robatori havia estat al segon pis.
 
Es va iniciar un dispositiu de recerca per tal de trobar els lladres que va tenir un resultat positiu un parell d’hores més tard que es produís el robatori i a escassos metres del lloc dels fets. Els agents van localitzar un vehicle amb quatre ocupants que van manifestar als policies que es trobaven repartint impresos de publicitat de la seva empresa de paviment imprès i reformes en general.

Però un cop fetes les comprovacions pertinents amb telèfons de contacte de la publicitat i l’interior de les bústies de les rodalies els agents van sospitar dels homes ja que només havien repartit publicitat en una de les cases.
 
L’escorcoll del vehicle va resultar determinant per a la detenció dels lladres ja que a l’ interior amagaven diversos tornavisos, la marca d’un dels quals coincidia plenament amb la marca trobada a la finestra forçada aquell mateix matí.
 
Els detinguts van passar a disposició judicial el passat 24 d’octubre i el jutge en funcions de guàrdia del Jutjat de Cerdanyola va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta per tal de determinar si els detinguts haurien pogut participar en altres robatoris similars arreu del territori.

Share