Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Policia Local de la Llagosta deté un veí de Barcelona per atracar un comerç, al carrer Anselm Clavé

El detingut va esperar que la botiga es buidés de clients per amenaçar la dependenta amb un tornavís.

La Policia Local de la Llagosta va detenir aquest dimarts un veí de Barcelona, Raúl V. G., de 30 anys, com a presumpte autor de l'atracament d'un comerç del carrer d'Anselm Clavé. Els fets van passar cap a les 21 hores, quan l'establiment era a punt de tancar. Els agents van rebre una trucada del propietari del comerç que els informava sobre l'atracament. El detingut va esperar que la botiga es buidés de clients per amenaçar amb un tornavís la dependenta i obligar-la a obrir la caixa registradora.

Raúl V. G. va agafar també unes tisores que hi havia a la botiga per intimidar la dependenta. Segons ha informat aquest dimecres la Policia Local, els crits de la dona van alertar el propietari de l'establiment, que es trobava al pis de dalt, i que va aconseguir retenir l'atracador mentre arribaven els agents de policia. Raúl V. G. es va intentar resistir a la detenció, en la qual també va participar un caporal de la Policia Local de paisà que en aquells moments
passava per la zona per incorporar-se a la seva feina.

Posteriorment, la Policia Local va lliurar el detingut en custòdia als Mossos d'Esquadra perquè passés a disposició del jutjat de guàrdia de Mollet del Vallès.

Share