Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Els Mossos detenen quatre individus acusats de l'intent de robatori de cablejat elèctric en una nau de Montornès

Els detinguts, amb antecedents per fets similars, han quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar al Jutjat de Granollers.

Quatre homes residents a Sabadell, d'entre 28 i 37 anys, van ser detinguts el 4 de desembre passat pels Mossos d’Esquadra després de ser enxampats intentant robar el cablejat elèctric i el quatre elèctric d’una nau del polígon Riera-Marsà, a Montornès del Vallès. Les detencions van ser possibles gràcies a la col•laboració de diversos ciutadans que van alertar als Mossos de la presència d’uns homes sospitosos que rondaven pel polígon amb una furgoneta de color blanc. Durant la recerca pel polígon, un camioner va indicar als Mossos la nau on havia vist als quatre sospitosos entrant després de saltar la tanca permimetral.

Segons ha informat la policia autonòmica, els agents van observar com un home estava enfilat amb una escala i mirava de despenjar el cablejat de coure situat a uns quatre metres d’alçada amb l’ajuda dels altres tres detinguts. També van veure com havien arrencat el quatre elèctric per emportar-se’l. Els Mossos d'esquadra van poder recuperar les eines que feien servir per arrencar el cablejat.

Els detinguts, que ja tenien antecedents per fets similars, van explicar als Mossos que tenien permís per retirar el cable de la nau però les comprovacions posteriors van permetre determinar que no era així i que el propietari no havia donat cap autorització. Els quatre homes van passar a disposició judicial, davant el Jutjat en funcions de guàrdia de Granollers el 5 de desembre, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Share