Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Els Mossos d'Esquadra imputen dos joves de Mollet i Parets per coaccionar una menor mitjançant les xarxes socials

L'exparella sentimental de la menor va difondre fotografies d’ella nua a través de facebook  i de l’aplicació de telefonia mòbil whatsapp.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat de Investigació de la comissaria de Granollers van imputar el passat 19 de desembre a dos joves com a presumptes autors dels delictes de revelació de secrets un d’ells i per un presumpte delicte d’amenaces i coaccions l’altre. Els joves, de 18 i 19 anys d’edat, són de nacionalitat espanyola i veïns de Mollet del Vallès i de Parets del Vallès respectivament.

La víctima dels fets, una menor de 16 anys, va denunciar juntament amb els seus pares, que estava essent assetjada, coaccionada i amenaçada per uns joves, a través de les xarxes socials arran d'unes fotografies en que ella apareixia completament nua. Aquestes fotografies les havia enviat la menor voluntàriament a un antic company sentimental, el qual al final de la relació, les hauria distribuït entre els seus amics i aquests entre d'altres, fent que les esmentades fotografies arribessin a gran quantitat de persones, fet que va malmetre greument la situació personal i emocional de la menor i la seva família.
 
Algunes de les fotografies van ser difoses mitjançant l´aplicació de telefonia mòbil whatsapp i  també a través de la xarxa social facebook. Un dels joves que havia rebut les fotografies va  amenaçar i coaccionar la menor dient-li que si no li enviava  més fotografies despullada reenviaria a les seves amistats tot un seguit fotografies més d’ella que deia posseir.
 
La investigació policial va permetre identificar els dos joves autors dels fets, els quals havien estudiat al mateix institut que la víctima.Un d´ells hauria fet difusió de les fotografies sense el consentiment de la víctima i l´altre jove hauria aprofitat aquesta difusió per amenaçar i coaccionar a la jove per aconseguir mes fotografies.Els dos homes imputats hauran de comparèixer al Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Granollers, on s’instrueixen les diligències, quan siguin requerits a tal efecte.

Share