Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Detinguts a La Llagosta quatre individus per un presumpte delicte de robatori amb violència, intimidació i intent d'agressió

Els detinguts van anar a casa de l'afectat per queixar-se d'una compra que li havien fet d'un telèfon i demanar que els tornés els diners.

La Policia Local de la Llagosta ha detingut aquest dimecres quatre veïns de Barcelona, d'entre 18 i 26 anys, per un presumpte delicte de robatori amb violència, intimidació i intent d'agressió. La detenció va tenir lloc cap a dos quarts de quatre de la tarda al carrer de Federico García Lorca i el passatge dels Veïns del municipi baixvallesà.

Els agents van rebre l'avís de la germana de la víctima alertant que quatre joves havien estat a casa seva i s'havien endut uns auriculars i un telèfon mòbil valorats en més de 700 euros. Fonts de l'Ajuntament han explicat que els detinguts van anar a casa de l'afectat per queixar-se per la compra que li havien fet d'un telèfon i demanar que els tornés els diners.

Segons la Policia llagostenca, el venedor els va dir que no tenia els diners que havia cobrat i aleshores els quatre individus el van intentar agredir i li van prendre els auriculars i el mòbil. Un cop avisats els agents de la Policia local van fer acte de presència al lloc dels fets i van detenir al carrer els presumptes lladres. Els quatre veïns de Barcelona, d'entre 18 i 26 anys, van ser lliurats als Mossos d'Esquadra per ser posats a disposició judicial.

Share