Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Un accident laboral, en un polígon de Sant Fost, causa la mort d'un veí de Mollet de 45 anys

Els fets s'han produït aquesta darrera matinada quan el treballador feia tasques de manteniment amb nitrogen d'una màquina assecadora.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Mollet del Vallès han rebut avís la passada matinada a les 00:05 hores d’un accident laboral  a una empresa situada al carrer Arnau de Vilanova de la localitat de Sant Fost de Campsentelles. Els fets s’han produït quan un treballador de la fàbrica feia tasques de manteniment amb nitrogen d’una màquina assecadora.

Per causes desconegudes, el treballador ha estat trobat sense coneixement per un altre company, el qual li ha realitzat tasques de reanimació mentre arribaven els serveis mèdics, que les han continuat fent sense èxit. La víctima tenia 45 anys, era de nacionalitat espanyola i veí de Mollet del Vallès.

Fins el lloc dels fets s’han desplaçat diverses dotacions dels  Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del SEM, una d’elles medicalitzada. Els Mossos d’Esquadra han posat els fets en coneixement del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia corresponent i del Departament d’Empresa i Ocupació d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Share