Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

'Entre tots aturem el foc', d'Ahmed Belgouch

Entre tots aturem el foc! Qui ha encès el foc a la nostra ciutat? Qui ha intentat sembrar la discòrdia i l'odi entre els ciutadans de la nostra ciutat? Qui ha atacat els drets i els béns de les persones i d’una comunitat a la nostra ciutat? Qui ha posat en risc la vida d'un col·lectiu de la ciutat i el va deixar al carrer durant més de tres mesos sense ni tan sols rebre’l al seu despatx per escoltar les seves inquietuds?

Qui ha deixat de la mà a tot un grup de ciutadans pacífics, ordenant que surtin i abandonin la ciutat després de prop de vint anys d'estada dins del casc urbà?

Qui ha gosat a destruir vint anys de convivència i participació pacífica i ha atiat l'odi i la xenofòbia entre els ciutadans de Mollet?

Qui va dir en el seu dia que ell només respon i reacciona com a governant davant dels qui tenen el dret a votar?

Quan s’han reprès i amb qui les negociacions amb Al-Huda?

Pel que jo sé, com primer responsable de l'Associació, no tenim cap proposta ni trobada amb el govern de la ciutat des del mes de maig passat quan el consistori va rebutjar la mediació del Departament d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya.

Ahmed Belgouch, president de la comunitat islàmica Al Huda

Share