Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Segon aniversari de la massacre de Drets Humans a Mollet del Vallès

El ple del passat 15 de desembre de 2014 va ser el del segon aniversari de la massacre de Drets Humans a Mollet del Vallès. És un dia considerat per la comunitat musulmana Al Huda de Mollet com un dia de foscor i injustícia, és un dia que no es va veure la llum a Mollet, és un dia de vergonya a la cara dels polítics que dirigeixen aquesta ciutat, incloent l’atac a les Llibertats i els Drets Humans Individuals i Col•lectius, en concret l'atac dirigit als musulmans de Mollet. Sembla que som fantasmes i no, som éssers humans com els nostres dirigents. Els nostres cossos no semblen els seus cossos i la nostra sang no és vermella com la d'ells.

En aquest dia dels musulmans de Mollet del Vallès resen més del normal, demanant a Déu la misericòrdia i la protecció contra els mals esperits i que no tornin a passar les mateixes meravelles i curiositats inimaginables en la nostra ciutat.

Això succeeix quan el Sr. Alcalde, elegit pels vots dels ciutadans de la nostra ciutat, va decidir canviar la normativa urbanística i l’article 71 del POUM que organitza els usos dotacionals, rebutjant  el trasllat del Centre Cultural Islàmic, que tenim al carrer Sant Ramon 57 durant més de 18 anys, a uns  50 metres, a l'avinguda 31 de Badalona, quan nosaltres havíem sol•licitat amb anterioritat la llicència de trasllat a l'avinguda de Badalona el dia 25/05/2012.

I ens van contestar per escrit i signat pels caps urbanístics dient mentides falsedats. Haurien d’estar jutjats, però on és la justícia? Un funcionari no pot incomplir la normativa i violar les lleis, escudant-se en el seu moment en què el local de l'avinguda de Badalona es troba a la situació 1, significant això que no té entrada independent dels veïns tenint el nostre local dues entrades independents dels veïns.

Per tant, no sens accepta el trasllat del Centre Cultural Islàmic, assegurant que han canviat la normativa urbanística de l’Article 71 al 17/12/2012. Són les mateixes persones que ens estan contestant per escrit i reconeixent que el local es troba a la situació 2, és a dir, que té  les entrades independents dels veïns i que està permès l’ús de culte.

Fins que va entrar en vigor la normativa el mes d'agost 2013 anunciant-se en el Butlletí Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Per tot això em va donar la il•lusió d’assistir a l’últim ple de l'any,  al passat dilluns 15 de desembre, per viure un moment històric que ha deixat empremtes en el cor de la Comunitat musulmana Al Huda de Mollet del Vallès.

Quan la regidora d'Urbanisme parlava de canvis al Pla urbanístic sem posaven els pèls de punta. En aquell moment esperava que pensessin bé el que estaven fent amb el col•lectiu Musulmà de Mollet del Vallès i que rectifiquessin el gran error històric comès, votant en contra de la Comunitat Al Huda (22 vots a favor i 0 vots en contra i 2 abstencions).

No s'han preocupat de la ferida que tenen oberta ja fa un any i mig, i segueixen sense resoldre el problema amb el col•lectiu musulmà, que representa a la ciutat més del 4% dels ciutadans segons el padró municipal. Quan es llegeix a la revista del PSC, la Rosa de Mollet, dient l'alcalde que la Proximitat és Transparència, i al mateix temps aquesta Transparència és democràcia.

Però jo pregunto al senyor alcalde: Canviar les lleis amb nocturnitat i torçar les lleis a la teva condició per interès del teu partit polític, això  és transparència i democràcia? Espero la resposta com a ciutadà de Mollet.

Li recordo al Sr. Alcalde i als seus tinents. Quantes Vegades han demanat a la comunitat musulmana de Mollet que voti  al PSC, argumentant que és l’únic partit  que no diferencia entre ciutadans per la pell ni els ulls ni per les ideologies, que el tracte és igualitari amb tots i que fins i tot hi ha més ajudes a vosaltres que als de casa. 

Sempre hem estat votants del Partit Socialista a  nivell de municipals, a nivell nacional i seguim sent fidels al PSC i PSOE, la història no perdona.

Diuen que els polítics es posen cecs des que prenen el poder i no veuen els seus errors fins que abandonen el poder. Són aquestes les conseqüències que estem pagant com a ciutadans...

Ahmed Balghouch, president Associació Al Huda de Mollet.

Share